Política de qualitat

Missió i Visió

La Direcció d'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles vol assumir el compromís de gestionar amb un Sistema de Gestió de Qualitat basat amb la Norma UNE-EN-ISO 9001:2015 per poder garantir un servei eficient. La qualitat en la gestió implica una millora contínua que permet conèixer i complir amb les necessitats i expectatives dels nostres clients complint amb la normativa legal vigent.

"La meva feina consisteix que cada persona sigui allò que és, allò que pugna per ser, allò que millor pot ser" Dr. Tosquelles.

Valors

L'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.

Contribuir a la millora de l'assistència sanitària i social, de l'atenció i informació de les persones amb salut mental persones afectades i els seus familiars, i a la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral de les persones amb problemes de salut Mental.

"La meva feina consisteix que cada persona sigui allò que és, allò que pugna per ser, allò que millor pot ser" Dr. Tosquelles.

La inclusió social, la lluita contra el estigma, la cooperació, el treball en equip, la transparència, la confidencialitat, la il·lusió, l'alegria, l'estima, el Compromís, l'adaptabilitat, la individualitat, l'empatia, el reconeixement, el benestar, la qualitat, la motivació i la competència són els valors principals de l'ASMT.

Reus, 31 Maig del 2023

President 

¡Crea tu página web gratis!