QUI SOM?

Som una Entitat Sense Ànim de Lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de Salut Mental i les seves famílies. Inscrita al Departament de Justícia el 17 de juny de 1997 i Declarada d'utilitat pública el 20 de novembre de 2014.


LA NOSTRA MISSIÓ:

Acollida, suport i assessorament a les persones afectades amb problemes de Salut Mental i els seus familiars. Donar suport psicosocial a les famílies i/o cuidadors/es de persones amb problemes de Salut Mental i als afectats a través de serveis especialitzats.

Contribuir a la millora de l'assistència sanitària i social, de l'atenció i la informació de les persones afectades i els seus familiars, i a la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral de les persones amb problemes de Salut Mental.

Sensibilitzar a la societat i a l'Administració Pública respecte a les necessitats personals, sanitàries, socials i familiars de les persones afectades per malaltia mental i els seus familiars.

LA NOSTRA VISIÓ:

"La meva feina consisteix que cada persona sigui allò que és, allò que pugna per ser, allò que millor pot ser". 

Dr. Francesc Tosquelles.


L'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles du a terme diferents activitats de caràcter lúdic i recreatiu, que tenen com a objectiu de trencar l'aïllament habitual dels familiars i alhora que es fomenta el vessant integrador de l'associació en la comunitat.


ELS NOSTRES VALORS:

Aconseguir una societat inclusiva i solidària.


Coneix als veritables herois!

Xavier Domènech

Amant de la lectura i activista de l'associació en molts àmbits, tant sigui en actes de sensibilització com a portaveu de l'associació. Ha participat en actes d'instituts per a poder sensibilitzar a les persones més joves sobre la salut mental i així ajudar a trencar amb l'estigma.

Domingo Abulí

Amant de l'art i activista de l'associació en molts àmbits tant sigui en actes de sensibilització com a portaveu.

Lluís Garriga

Professional de la jardineria, un exemple de superació. A més a més, és activista en espais juvenils.

Alicia Briones

Professional de l'educació. Ha exercit la docència com a professora de literatura durant vint anys. Actualment, és activista de l'associació en el seu millor àmbit, que és l'escriptura.


¡Crea tu página web gratis!