QUI SOM?

Nostra historia


Som una Entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de Salut Mental i les seves famílies. Inscrita al Departament de Justícia el 17 de Juny de 1997 i Declarada d'utilitat pública el 20 de Novembre de 2014.

NOTRA MISSIÒ:

Acollida, suport i assessorament a les persones afectades amb problemes de Salut Mental i els seus familiars. Donar suport psicosocial a les famílies i/o cuidadors/es de persones amb problemes de Salut Mental i als afectats a través de serveis especialitzats.

Contribuir a la millora de l'assistència sanitària i social, de l'atenció i informació de les perso-nes afectades i els seus familiars, i a la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral de les persones amb problemes de Salut Mental.

Sensibilitzar a la societat i a l'Administració Pública respecte a les necessitats personals, sanitàries, socials i familiars de les persones afectades per malaltia mental i els seus familiars.


NOSTRA VISIÓ

"La meva feina consisteix que cada persona sigui allò que és, allò que pugna per ser, allò que millor pot ser" 

Dr. Francesc Tosquelles.

L'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles realitza diferents activitats de caire lúdic i recreatiu, que tenen com a objectiu el trencar el aïllament habitual dels familiars i alhora que es fomenta la vessant integradora de l'associació en la comunitat.


NOSTRES VALORS

Aconseguir una societat inclusiva i solidària.

LA NOSTRE VISIÓ I VALORS

Aconseguir una societat inclusiva i solidària.
Coneix als veritables herois

Xavier Domènech

Amant de la lectura i activista de l'associació en molts àmbits, tant sigui en actes de sensibilització com a portaveu de l'associació. Ha participat en actes d'instituts per a poder sensibilitzar a les persones més joves sobre la salut mental i així ajudar a trencar amb l'estigma.

Domingo Abulí

Amant de l'art i activista de l'associació en molts àmbits tant sigui en actes de sensibilització com a portaveu.

Lluís Garriga

Professional de la jardineria, un exemple de superació. A més a més, es activista en espais juvenils.

Alicia Briones

Professional de l'educació. Ha exercit la docència com a professora de literatura durant vint anys. Actualment, és activista de l'associació en el seu millor àmbit, que és l'escriptura.I ARA?

Dona suport al nostre objectiu

 

¡Crea tu página web gratis!